Lees ook wat klanten over ons schrijven in de Google Reviews.

Ut & Thús Campers
5.0
Gebaseerd op 34 beoordelingen
powered by Google
Dirk TiemersmaDirk Tiemersma
16:43 05 Jul 22
Ut en Thus. Wat een prachtig bedrijf om je camper te kopen. Jelle en Arjanne wat zijn jullie fantastische mensen en wat een ervaring op campergebied. Wij voelden ons erg safe om bij jullie een Camper te kopen en niets was jullie teveel om een goede uitleg te geven. Wat leveren jullie een kwaliteit en deskundigheid. Wij hopen nog lang van onze camper gebruik te maken en weten waar we bij vragen terecht kunnen. Kortom een aanrader voor een ieder die met jullie zaken wil doen. Ludy en Dirk
john vanvelsjohn vanvels
18:57 14 Jun 22
Helemaal Top. Jelle en Arjanne zijn super vriendelijk. Ze staan werkelijk voor wat ze zeggen; camperen is onze passie, welke ze vol enthousiasme delen. We kochten een prachtige camper, werden heel hartelijk ontvangen. Jelle nam alle tijd om alles uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Ja, een Service met 5 Michelin sterren.. Werkelijk we zijn overdonderd door hun hartelijk ontvangst en uitstekende service. En kers op de taart, hadden ze uit zichzelf heel wat extra toegevoegd zonder daar iets voor te vragen. Heel bijzonder!
Dionne KramerDionne Kramer
20:37 18 May 22
Twee weken op pad geweest met een mooie buscamper, gehuurd bij Ut & Thus. Alles was goed geregeld. Prima service. Ik kan dit verhuurbedrijf van harte aanbevelen.
Wat een heerlijke camper. Groot genoeg om alles bij je te hebben wat onderweg nodig is en toch klein genoeg om overal te komen. Ut & Thus ligt wel een eindje uit onze buurt, maar de gastvrije ontvangst en hulpvaardigheid van Jelle, Arjanne en Marcel worden erg gewaardeerd. Warm aanbevolen!
Jan BoersmaJan Boersma
14:45 02 May 22
Wat een geweldige service, wij hadden voor de mei vakantie een camper gehuurd.Echter een paar dagen voor wij gingen vertrekken kwam mijn vrouw lelijk met haar fiets ten val.Resultaat gebroken sleutelbeen en een gebroken teen.Dus de camper vakantie viel in het water.Voorstel van Arjanne om de camper last minute te plaatsen op social media zodat iemand anders deze fraaie camper kon huren.Helaas is dit voor maandag niet gelukt.Ook de financiële kant keurig afgehandeld, waar vind je nog een bedrijf met zo’n hoge service in het vaandel.Wij gaan vast later nog een keer op reis met één van hun fraaie campers.Nogmaals complimenten. 👍🏻
durk spoelstradurk spoelstra
14:40 16 Mar 22
Oktober 2021 deze Malibu gekocht bij Jelle en Arjanne.Ut en Thus waar service voorop staat!Voorheen wel eens campers en buscampers gehuurd in buitenland maar toch de overstap gemaakt naar eigen buscamper.Omdat we al wisten wat voor ons de ideale uitvoering moest zijn waren we er snel uit!We zijn zeer tevreden na diverse trips.Met dank aan Arjanne dat we onze Malibu naar Ut en Thus mochten dopen.Durk&Dicky
D.M. van NordenD.M. van Norden
11:00 03 Jan 22
In het najaar van 2021 hebben we een mooie buscamper bij Ut & Thús gekocht. Hoewel we op zoek waren naar een nieuwe buscamper en daarbij tegen onmogelijkheden t.a.v. het leveren in de markt aanliepen, zijn we opnieuw naar een heel jonge gebruikte buscamper op zoek gegaan. Daarbij toch eigenlijk meteen al uitgekomen bij Jelle en Arjanne die met hun mooie bedrijf prachtige, jonge buscampers aanbieden die veelal kort daarvoor door hen zijn geïmporteerd. Het zijn niet alleen heel aardige, betrokken mensen waar je prettig zaken mee kan doen, maar ze leveren ook een goede buscamper en veel service en tips daaraan gerelateerd en helpen je graag op weg. Echt top!Ik beveel Ut & Thús van harte aan!!!
js_loader

Reviews verhuur

Ervaringen van andere camperfans

"

De camper is al weer gereserveerd. Wij hebben vorig heerlijk genoten van de gehuurde camper van Ut & Thus en zeker een aanrader. Je bent flexibel, het is luxe en gewoon genieten. De camper is voorzien van een heerlijk bed en van alle gemakken. Onze reis was via Berlijn naar Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk en retour via Duitsland. De camper reed goed, je zit net iets hoger en hebt een goed zicht op de weg en omgeving. Bij aankomst zorgen dat je waterpas staat luifel uit en klaar. Dit jaar een nieuw avontuur met een buscamper van Ut & Tus Campers. En natuurlijk de 24/7 service van de verhuurders altijd bereikbaar en behulpzaam mochten er vragen zijn."

"

Wij hebben in mei 2021 een weekje een camper gehuurd bij Ut & Thús Campers. We hebben een fantastische week gehad! De camper is goed onderhouden en qua inboedel is aan elk klein detail gedacht, waardoor je volledig ontzorgd wordt. Daarnaast spat het enthousiasme en de passie voor campers er bij Jelle en Arjanne vanaf. Ze zijn beide ontzettend betrokken en oprecht geïnteresseerd in hun klanten én nemen uitgebreid de tijd voor je. Wij gaan zeker vaker een camper bij Ut & Thús huren!"

"

Afgelopen zomer voor het eerst met een buscamper op stap. En wat voor eentje: een prachtige luxe en stoere buscamper, met alle toeters en bellen eraan. Aan alles is gedacht! Het is heerlijk om gelijk je prachtige ‘huisje’ klaar hebben te staan, geen gedoe meer met tentstokken en haringen. Al met al een prachtige reis gemaakt, drie weken is eigenlijk nog te kort. Deze camper van Jelle en Arjanne is top en de gastvrijheid en service niet minder. Voor ons zeker ook niet de laatste keer bij Ut & Thús!."

"

Nadat we vorig jaar bij een andere organisatie een buscamper hadden gehuurd met een ‘dwarsbed’, dit jaar heel bewust gekozen voor een camper met ‘lengtebedden’ van Ut en Thús uit Ryptsjerk. Wat een genot! Zoveel fijner dan de camper van vorig jaar. Omdat ik (Henk) nogal lang ben is het altijd wel een beetje behelpen in een camper, maar dit jaar was het super. We zijn een week weg geweest in dit Corona-jaar en moesten dus zelfvoorzienend zijn. Dat was in deze camper heel goed te doen. We hadden prachtig weer en hebben volop genoten. Voor ons was het een test of deze indeling beter zou bevallen dan de vorige en deze test is bijzonder goed geslaagd. Het was voor ons dus zeker niet de laatste keer."

"

Je moet er even voor rijden vanuit Amsterdam, maar dan heb je ook wat. Al begin oktober vorig jaar kennis gemaakt met Jelle en Arjanne om de camper te bezichtigen en kennis te maken; het voelde meteen goed, zowel de camper die aan al onze wensen voldeed als de mensen, vol passie over hun camper en super gastvrij. Dit is de 4e camper op rij die wij gehuurd hebben en tot nu toe was deze de beste en de enige zonder gebreken. Het was een topvakantie met een topcamper ook dankzij de goede zorgen van Jelle en Arjanne, tot volgend jaar!"

"

Het was een genot om met de camper op reis te zijn: altijd je huis bij je! Het meenemen van de fietsen was een fluitje van een cent. We hebben ook regelmatig de fietsen gebruikt om bijvoorbeeld in een stadscentrum te komen. De camper is van alle gemakken voorzien en Jelle en Arjanne zijn altijd op de achtergrond aanwezig voor tips. Wij hebben geen noemenswaardige problemen gehad en de 10 dagen waren te snel om..... Inmiddels hebben we de camper al voor de 2e keer gehuurd en dat zegt genoeg!"

"

Na jaren met de vouwcaravan op vakantie te zijn geweest wilden we het gemak en de vrijheid van een camper wel eens ervaren. Dit heeft ons prima voldaan, ook mede door deze volledig uitgeruste buscamper van Ut & Thús. Omdat wij graag fietsend de omgeving willen verkennen is het fijn dat er ook een fietsendrager op zit. Zeker een aanrader!"

"

We zijn ruim 2 weken met camper op pad geweest. De camper wordt keurig netjes op geleverd en is van alle gemakken voorzien. Het contact met Arjanne en Jelle verliep snel en zeer hartelijk. We hebben een prachtige reis gemaakt en hebben enorm genoten van de luxe en comfort van deze nieuwe camper. We zouden deze camper iedereen aanraden!"

reviews verkoop

Ervaringen van andere klanten

"

Een lang gekoesterde droom, een eigen camper, ging in vervulling toen we een prachtig exemplaar vonden bij Jelle en Arjanne. Een bijzondere en hartverwarmende ontmoeting en aankoop was het gevolg. Mensen met verstand van zaken en passie voor het camperen. Zeer aan te bevelen."

"

Al langere tijd keken wij rond voor een andere buscamper. Na 10 jaar met veel plezier in de camper met dwarsbed gereden, vonden we het tijd voor een buscamper met lengtebedden en dat binnen de 6 meter. Bij toeval via Marktplaats bij Ut & Thús terechtgekomen en we zagen diverse mooie buscampers staan. Bellen en we konden direct een kijkje nemen en onze wensen kenbaar maken. We werden enkele malen daarna getipt voor een bus en rond Pinksteren was het raak en zagen we de Knaus Boxstar ME 600 Lifetime Indian Summer die we dezelfde dag gekocht hebben. We zijn prima geholpen door Jelle en Arjanne bij aankoop en aflevering en zijn dik tevreden over onze aankoop."

"

Al enige tijd speelden wij met de gedachte om te gaan “camperen “ om zo onze langgekoesterde wens om naar de Noordkaap te reizen te realiseren. We hadden wat rondgekeken op diverse sites en kwamen terecht op Utenthus campers waar een prachtige jonge Carado 337 te koop stond. Een afspraak voor bezichtiging was snel gemaakt en tijdens ons bezoek aan Jelle en Arjanne overtrof de camper onze stoutste verwachtingen. Het enthousiasme van Jelle en Arjanne, zelf ook ervaren camperaars, mede gesteund door een paar prachtige fotoalbums met door hun gemaakte reizen heeft ons al snel doen besluiten om tot aankoop over te gaan. Op vrijdag 28 mei konden we onze camper ophalen en na een uitgebreide instructie konden we onze camper reisklaar mee naar huis nemen. Inmiddels zijn we met onze tweede trip bezig en genieten volop. Binnenkort hopen we onze eerste Europese reis te gaan maken nu het er op lijkt dat de grenzen weer wat opengaan. Wij zijn uiterst tevreden over hoe hele aankoop met Utenthus is verlopen en hopen nog lang te mogen genieten van onze Carado camper."

"

We waren meteen enthousiast over jullie en jullie bedrijfsvoering. Het voelde gewoon vertrouwd. Dit heeft voor ons ook zeker de doorslag gegeven om de camper bij jullie te kopen. De hele afwikkeling tot aan onze voordeur toe was perfect geregeld. We zijn zeer tevreden met onze mooie LMC Breezer die we bij jullie hebben gekocht. We zijn er nog niet veel mee weg geweest helaas i.v.m. de schouder operatie maar dat gaat zeker goed komen. Jullie zijn een echte aanbeveling waard 10+ Succes met jullie leuke bedrijf."

"

Op 1 april 2021 onze 1e buscamper een Pössl Summit gekocht bij Ut & Thús campers. Via internet gevonden en afgereisd naar Ryptsjerk. Daar vriendelijk ontvangen en er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Aflevering mooi volgens afspraak en zeer uitvoerige uitleg gehad over gebruik van de camper. Helaas bleek er een defect in het toilet te zitten. Hierover gebeld en Jelle en Arjanne zijn naar ons toegekomen om de wc unit te demonteren en mee te nemen voor reparatie. Paar dagen later is Jelle teruggekomen om de gerepareerde WC unit weer te monteren, meteen ook de kap van de zijspiegel vervangen en dat allemaal bij ons voor de deur. Top service. Bij één van de volgende tripjes viel de radio/navigatie uit. Geen idee wat er aan de hand was. Even een appje met foto naar Jelle en direct antwoordt met oplossing terug. Kortom een goed en betrouwbaar adres waar je als klant nog gewaardeerd wordt. Van verkoop tot service na de verkoop vlotte afhandeling en ze staan altijd klaar voor antwoord op je vragen. We hopen nog vele mooie tripjes met de camper te mogen maken. Jelle en Arjanne bedankt voor jullie gastvrijheid en goed service."

"

We zijn super blij met onze mooie camper die wij gekocht hebben bij Ut & Thus. Jelle en Arjanne hebben ons heel goed geholpen en geadviseerd met de aankoop van onze mooie Chausson. We zijn er super blij mee!"

"

Vorig jaar een prachtige buscamper gekocht bij Ut & Thús, aflevering perfect. Het enthousiasme van Jelle en Arjanne werkt aanstekelijk! Wij zijn ook helemaal fan. Gekocht voor de wintersport, maar daar is het door de pandemie nog niet van gekomen... Dichtbij huis een nachtje weg, kan echter ook al heel ontspannend zijn!"

"

Corona, niet meer vliegen of varen. Gek op kamperen maar ook gesteld op luxe en onafhankelijkheid. En ja hoor, zoals zovelen: een camper moet het worden. En wel meteen één om te bezitten, voorzien van alle gemak, maar zonder dat je er verstand van hebt. Dus zoeken op internet waar wij terecht kwamen bij Jelle en Arjanne. Fantastisch! Wat een service en wat een toppers. Jelle vond voor ons (geheel vrijblijvend) een 4 jaar oude, niet van nieuw te onderscheiden buscamper in Duitsland, regelde alles en leverde ons de bus tegen een meer dan eerlijke prijs in smetteloze staat en met de aanpassingen die we nog gevraagd hadden. Dit soort "leveranciers" krijg je wanneer je van je passie je vak maakt. De bus wacht nog op zijn eerste trip maar wij staan te popelen. Jelle en Arjanne, nogmaals dank en wij hopen dat jullie vele camperaars net zo blij mogen maken."

"

We waren op zoek naar een andere camper en via Marktplaats kwamen we bij Jelle en Arjanne terecht. We werden enthousiast van de mooie buscampers die zij in de verkoop hadden. Het contact voelde gelijk goed en Jelle wist wat we zochten. Toen er een Hobby Vantana in de verkoop kwam, zijn we naar Friesland afgereisd voor een bezichtiging. We werden hartelijk ontvangen en kregen een enthousiaste rondleiding in en om de camperbus. Je kunt aan alles merken dat Jelle en Arjanne met veel betrokkenheid hun campers verhuren en verkopen. Ze zijn zelf hele enthousiaste camperaars en weten waar ze het over hebben. We zijn inmiddels de trotse eigenaren van een Hobby Vantana. De camper stond er bij de bezichtiging al supernetjes bij en de aflevering was tiptop. Ook de serviceverlening na de koop is geweldig." 

"

In verband met een verhuizing hebben wij enige jaren terug, na vele jaren camperplezier, onze toenmalige Karman verkocht. Na 3 jaar begon het echter weer hevig te kriebelen en gingen we weer op zoek. We verbaasden ons vaak over de slechte staat van de campers bij de bedrijven waar we langs zijn geweest. Tot we in contact kwamen met Jelle en Arjanne.  De hartelijke ontvangst en de prima staat waarin onze toekomstige bus camper verkeerde, waren goede redenen om binnen enkele dagen tot de koop over te gaan. Sinds het voorjaar van 2020 hebben we al menig reisje gemaakt. In ons eigen vlakke land maar ook in de bergen van Zwitserland heeft deze geweldige bus er geen enkele moeite mee om ons door de mooiste gebieden te brengen. De bus is van alle gemakken voorzien en toch zeer wendbaar. De Adria Twin 640 is onze droombus en we hopen hier nog vele fijne reizen mee te maken. De 40 cm extra maakt dat het erg comfortabel slaapt i.v.m. de lengte bedden. Kortom, alle lof voor Jelle en Arjanne voor de service en alle lof voor onze fijne bus."