Huur of koop één van onze stoere buscampers en trek er-op-uit! Geniet van de vrijheid van ‘je eigen huisje’ terwijl je zwerft langs de mooiste plekjes in Europa. Met 15 jaar camper-ervaring weten wij hier alles van. Bij ons huur je kleinschalig bij echte camperfans en volledig ontzorgd. We geven je graag persoonlijk advies, voor en tijdens je reis. Zodat jij een onvergetelijke campertrip maakt!

Liever je droomcamper kopen? Wij zoeken de mooiste campers in binnen- en buitenland. Wij verkopen alleen campers waar we zelf als klant ook blij van zouden worden. Campers waar we trots op zijn en waar jij straks nét zo trots mee op reis gaat. Voor een extra vertrouwd gevoel: we zijn een RDW-erkend adres en in samenwerking met Autotrust is het mogelijk om garantie af te sluiten.

Onze passie voor camperen en onze eigen ervaring van de afgelopen 15 jaar delen we graag met onze klanten. Of je nu een camper bij ons koopt of huurt; persoonlijk contact, deskundig advies en uitstekende service staan altijd voorop. Kleinschalig en toegankelijk, voor de allerbeste klantervaring.

Lees hier onze eigen camperhistorie
Van melkbus naar camperbus

Jelle Kleefstra:
“Achter elke bocht een nieuw avontuur!”

Je hoeft vaak niet verder dan de volgende bocht om opnieuw verwonderd te worden door je omgeving. Dit begint al als je het erf afrijdt. Arjanne en ik stoten elkaar dan aan en zeggen ‘het is nu begonnen hè!’ Het gaat om de route en niet om de bestemming! Als we op deze manier camperen en onderweg zijn, kunnen we ontspannen en zijn we op ons best. Genieten van het onderweg zijn, van de omgeving en van de luxe van onze camper.

In 2020 stond ik op een splitsing in mijn werkzame leven. Het is geweldig dat ik nu de kans heb om mijn passie en ervaring met anderen te kunnen delen. Mijn kennis van campers (we hebben er zelf inmiddels 15 gehad in alle soorten en maten), kennis van techniek én ervaring met het reizen met een camper zijn een mooie basis om onze passie om te zetten in Ut & Thús. Zo zie je maar weer… achter elke bocht een nieuw avontuur!

Arjanne van Dorp:
“Mooie routes zijn de beste herinnering”

We kijken graag naar Schotse en Scandinavische series. Met beelden van de mooiste wegen door massieve gebergtes of langs ruige kusten. Dan stoten we elkaar aan en zeggen we ‘wat een mooie camperweg, die moet op het lijstje!’. Ook speurend op Instagram laat ik me inspireren door foto’s van campers onderweg door de mooiste landschappen. Die routes zijn voor mij de beste herinnering aan onze camperreizen. Onderweg zijn, de onbekende weg voor je en naar buiten kijken naar nieuwe omgevingen. En natuurlijk vaak genoeg stoppen op mooie plekjes voor koffie, een wandeling of een foto om anderen weer mee te inspireren via onze website, social media en tastbare fotoboeken thuis op de koffietafel. Door ons camperverhaal te vertellen, wil ik zoveel mogelijk (Ut & Thús) camperfans maken.

Ut & Thús in Ryptsjerk

Je vindt Ut & Thús aan de Nieuwlandsweg 14 in het Friese Ryptsjerk. Niet in een bedrijfspand, maar bij ons aan huis in een prachtig monumentaal waldhuske uit 1826. We hebben geen showroom of vaste openingstijden Op afspraak ben je van harte welkom voor een bezichtiging.