7 redenen om bij ons een buscamper te huren

Richting de rust en ruimte van Denemarken, omdat voor Italië noodweer wordt verwacht. Gemakkelijk een paar dagen off-grid in de natuur staan dankzij het zonnepaneel. Je (e)bikes mee op de luxe fietsendrager en lekker slapen op de ruime lengtebedden. En dat allemaal voor een all-in huurprijs. Zomaar wat voordelen van een buscamper huren bij Ut & Thús. Benieuwd of het iets voor jou is? Lees hieronder de 7 redenen om een buscamper te huren bij Ut & Thús.

Link: Meer over het huren van een buscamper

#1 Vrijheid
In onze buscamper heb je een toilet, douche en volledig ingerichte keuken bij je, dus je bent niet afhankelijk van voorzieningen op locatie. Onderweg met de camper kies je zelf de route en de plekken waar je overnacht. Zo kun je bijvoorbeeld langer blijven op een fijne plek of juist snel doorrijden als het tegenvalt. Er is altijd een betere plek! En betere weersomstandigheden. Als op je bedachte route een hittegolf of storm wordt verwacht, ben je super flexibel om een andere richting op te gaan. Ook als om een andere reden je plannen veranderen. Met een buscamper ervaar je ultieme vrijheid!

#2 Off-grid
In camperland is dit tegenwoordig een populaire term. In plaats van off-grid, kom je ook termen als autark en zelfvoorzienend tegen. Ze bedoelen allemaal hetzelfde, namelijk ‘vrij’ of ‘wild’ kunnen staan dankzij voldoende stroom en water. Zo kun je een paar dagen op een plek staan zonder voorzieningen. Onze (huur)buscampers zijn hier klaar voor! Met 100 liter schoon water, toilet en douche aan boord heb je de beschikking over eigen sanitair. Vooraf natuurlijk wel even vullen en legen. Doe dan meteen je boodschappen voor een paar dagen, want dankzij de koelkast en het fornuis kun je makkelijk een paar dagen vooruit. Alles in de camper werkt op 12V, gevoed door de leefaccu. Hiermee kun je prima je telefoon opladen. Deze accu wordt bijgeladen door het zonnepaneel. Met onze (huur)buscamper ben je klaar voor nieuwe avonturen!

Link: Meer inspiratie voor jouw campervakantie

#3 Lekker slapen
Lekker slapen is belangrijk. Zeker op vakantie! In onze buscampers ben je zeker van een goede nachtrust dankzij de lengtebedden met alle ruimte. De bedden vind je vast achter in de camper, dus je hoeft ’s avonds geen bank om te bouwen tot bed. Ook handig als je ’s middags een kleine siësta wilt houden. Met lengtebedden heb je een gemakkelijke in- en uitstap, dus over elkaar heen klauteren is ook niet nodig. Voor je vertrek maken we de bedden op met fris gewassen hoeslakens, zodat je alleen je eigen deken en kussen nodig hebt.

#4 Fietsen mee
Veel camperaars nemen graag hun fietsen mee als ze met de camper op pad gaan. Een fijne manier om de omgeving te verkennen of een klein boodschapje te doen. Onze (huur)buscampers zijn prima geschikt om je eigen fietsen mee te nemen. Ook je e-bikes! Die zijn vaak zwaarder dan ‘gewone’ fietsen waardoor een speciale fietsendrager nodig is. Op onze (huur)buscampers zit een fietsendrager geschikt voor e-bikes én draaibaar zodat de achterdeuren open kunnen. Dit is bij ons standaard inclusief bij verhuur, dus zonder bijkomende kosten.

Link: Meer over ons (huur)buscampers

#5 All-in
Wij bieden een compleet verzorgde camperervaring. Daarom betaal je bij ons een all-in tarief per week. Zonder boekingskosten, servicekosten of verplichte schoonmaakkosten. De huurprijs is inclusief de keukeninventaris, gasfles, stoelen en tafel voor buiten en de fietsendrager. Simpel en duidelijk. Tijdens je reis zijn we natuurlijk bereikbaar voor vragen en advies op afstand. Onze (huur)buscampers zijn goed verzekerd en helemaal vakantie-klaar. Alleen je persoonlijke spullen inpakken en gaan!

Link: Meer over onze all-in huurprijzen

#6 Ervaren camperfans
Een buscamper huren bij Ut & Thús betekent huren bij échte en ervaren camperfans. We reizen zelf al 15 jaar met de camper. Deze ervaring delen we graag met onze klanten, zowel voor als tijdens de reis. Op onze website lees je meer over onze recente camperreizen door Scandinavië, Spanje, Portugal en Marokko. Hier lees je ook meer praktische informatie over ‘waar kan ik met de camper overnachten’ en ‘welke apps zijn handig voor onderweg’. Allemaal geschreven vanuit onze eigen ervaring.

Link: Meer over ons 

#7 5 sterren reviews
“Wat een geweldige vrijheid, comfort en service hebben we ervaren door een buscamper te huren bij Ut & Thús. Alles pico bello geregeld door Arjanne en Jelle. Deze passievolle ondernemers maken waar wat ze beloven! Een prachtige camper van 640 met lengtebedden en een meer dan uitstekende fietsdrager.”  Benieuwd naar deze en andere ervaringen van anderen? Lees dan de reviews op Google.

Link: Meer reviews