Buscamper met hefdak

Steeds meer camperaars kiezen voor een buscamper met hefdak. Wat zijn de voordelen?

⭐️ 4 vaste slaapplaatsen, zonder dat je ’s avonds een bank moet ombouwen in het leefgedeelte of de kinderen buiten in een tent moeten slapen.
⭐️ 4 zitplaatsen op kenteken dankzij extra zitplaatsen met gordel op de bank (met Isofix als optie voor een kinderzitje).
⭐️ Zelf boven slapen! Genieten van het uitzicht als je op een mooie plek staat en lekker luchtig bij warm weer. Overigens kun je het hefdak ook prima gebruiken bij kouder weer met isolatiematten of extra verwarming.
⭐️ Met een hefdak creëer je een apart slaapgedeelte en extra privacy. Handig als de kinderen wat ouder worden, als je op reis gaat met andere volwassenen of als je reismaatje snurkt 😉.
⭐️ Een hefdak heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hefbed binnen. Als je het hefdak niet gebruikt, gaat het niet ten koste van de stahoogte in je leefgedeelte – een hefbed wel. Bij gebruik van een hefbed binnen kun je bovendien vaak de zitgroep en/of de toegangsdeur niet meer gebruiken. Een hefbed binnen maakt bovendien altijd wat extra geluid tijdens het rijden.

Ga je op zoek naar een buscamper met hefdak? Kijk dan goed naar de indeling en samenstelling die past bij jouw wensen. Lengtebedden of dwarsbed? Automaat of handgeschakeld? Lengte 6 meter of 6.40 meter?

Kijk bij ons actuele aanbod of jouw buscamper met hefdak misschien wel bij ons te koop staat!

Actueel verkoopaanbod