Zonnig overwinteren!

Met je zonnebril op slenteren door kleine dorpjes. Een terrasje pakken voor een drankje met tapas. Uitwaaien op het strand met je blote voeten in het zand. Vind jij dat ook een héérlijk vooruitzicht?

Met onze stoere buscamper ga je comfortabel, flexibel en volledig verzorgd op reis. Voorzien van o.a. lengtebedden, toilet en douche, fietsendrager en uitstekend verzekerd. Helemaal vakantie-klaar. Alleen je persoonlijke spullen inpakken en gaan!

Wij zijn zelf meerdere keren in de winter met de camper naar Spanje en Portugal geweest. Uit eigen ervaring geven we je graag tips over routes en overnachtingsmogelijkheden. Klopt jouw hart sneller voor bijvoorbeeld Italië? Dat kan natuurlijk ook! Minimale huurperiode in de winter is 4 weken (geen wintersport).

Contact opnemen

Buscampers

Compleet en zelfvoorzienend

Stel je voor… Je wordt wakker op dat éne mooie plekje aan zee of in de bergen, gooit de achterdeuren open en geniet vanuit je bed van het uitzicht. Onvergetelijk! Het kan met onze stoere en zelfvoorzienende buscampers, met o.a. enkele lengtebedden, toilet en douche, fietsendrager en uitstekend verzekerd. De camper is helemaal vakantie-klaar. Alleen je persoonlijke spullen inpakken en op avontuur! Lees hier meer over onze buscampers.

Coronaproof

In de camper heb je een douche, toilet en volledig ingerichte keuken bij je, dus je bent niet afhankelijk van voorzieningen op locatie. Onderweg met de camper kies je zelf de route en de plekken waar je overnacht. Zo kun je op het laatste moment nog beslissen waar je naartoe gaat en bijvoorbeeld drukke plekken vermijden.

Lekker slapen

Lekker slapen is belangrijk. Zeker op vakantie! In onze buscampers ben je zeker van een goede nachtrust dankzij de lengtebedden met voldoende ruimte. De bedden zijn vast achterin de camper, dus je hoeft ’s avonds geen bank om te bouwen tot bed.

Volledig verzorgd

Wij bieden een compleet verzorgde camperervaring. Daarom betaal je bij ons een all-in tarief per week. Zonder boekingskosten en verplichte schoonmaakkosten. De huurprijs is inclusief de keukeninventaris, gasfles, tafel en stoelen voor buiten en fietsendrager. Simpel en duidelijk.

Duo-boeking

Als je wel graag in het zonnige zuiden wilt camperen met onze stoere buscamper, maar geen zin hebt om heel veel kilometers te rijden, kun je ook denken aan een duo-boeking*. Je rijdt alleen of met z’n tweeën de camper van Nederland naar een bestemming aan de Middellandse Zee. Hier maak je een mooie route en geniet je van je campervakantie. Ondertussen vliegen je vrienden, ouders of kinderen naar deze bestemming. Zij beginnen hier aan hun campervakantie en rijden de camper weer naar Nederland terwijl jij het vliegtuig terug naar huis pakt.

*Vraag naar de voorwaarden.

Tips uit eigen ervaring

Wij zijn zelf meerdere keren in het winterseizoen met de camper naar Spanje en Portugal geweest. Uit eigen ervaring geven we je graag tips over routes, overnachtingsmogelijkheden en praktische dagelijkse dingen. Klopt jouw hart sneller voor bijvoorbeeld Italië? Dat kan natuurlijk ook! Wintersportbestemmingen zijn niet toegestaan i.v.m. de dekking van de verzekering.

Benieuwd naar onze reisverslagen? Lees ze hier:
– Overwinteren in Spanje
– Zonnig Spanje en Portugal 2021

Contact opnemen

Waar is jouw volgende koffiestop?

Onderweg met de camper gaat het om de route, niet om de bestemming. Laat je verrassen door nieuwe wegen en plekken waar je nog nooit bent geweest. Vergeet vooral niet om regelmatig te stoppen. Voor een foto, wandeling of lekker bakkie koffie…

Neem contact op

Ervaringen van andere camperfans

"

De camper is al weer gereserveerd. Wij hebben vorig heerlijk genoten van de gehuurde camper van Ut & Thus en zeker een aanrader. Je bent flexibel, het is luxe en gewoon genieten. De camper is voorzien van een heerlijk bed en van alle gemakken. Onze reis was via Berlijn naar Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk en retour via Duitsland. De camper reed goed, je zit net iets hoger en hebt een goed zicht op de weg en omgeving. Bij aankomst zorgen dat je waterpas staat luifel uit en klaar. Dit jaar een nieuw avontuur met een buscamper van Ut & Tus Campers. En natuurlijk de 24/7 service van de verhuurders altijd bereikbaar en behulpzaam mochten er vragen zijn."

"

Wij hebben in mei 2021 een weekje een camper gehuurd bij Ut & Thús Campers. We hebben een fantastische week gehad! De camper is goed onderhouden en qua inboedel is aan elk klein detail gedacht, waardoor je volledig ontzorgd wordt. Daarnaast spat het enthousiasme en de passie voor campers er bij Jelle en Arjanne vanaf. Ze zijn beide ontzettend betrokken en oprecht geïnteresseerd in hun klanten én nemen uitgebreid de tijd voor je. Wij gaan zeker vaker een camper bij Ut & Thús huren!"

"

Afgelopen zomer voor het eerst met een buscamper op stap. En wat voor eentje: een prachtige luxe en stoere buscamper, met alle toeters en bellen eraan. Aan alles is gedacht! Het is heerlijk om gelijk je prachtige ‘huisje’ klaar hebben te staan, geen gedoe meer met tentstokken en haringen. Al met al een prachtige reis gemaakt, drie weken is eigenlijk nog te kort. Deze camper van Jelle en Arjanne is top en de gastvrijheid en service niet minder. Voor ons zeker ook niet de laatste keer bij Ut & Thús!."

"

Nadat we vorig jaar bij een andere organisatie een buscamper hadden gehuurd met een ‘dwarsbed’, dit jaar heel bewust gekozen voor een camper met ‘lengtebedden’ van Ut en Thús uit Ryptsjerk. Wat een genot! Zoveel fijner dan de camper van vorig jaar. Omdat ik (Henk) nogal lang ben is het altijd wel een beetje behelpen in een camper, maar dit jaar was het super. We zijn een week weg geweest in dit Corona-jaar en moesten dus zelfvoorzienend zijn. Dat was in deze camper heel goed te doen. We hadden prachtig weer en hebben volop genoten. Voor ons was het een test of deze indeling beter zou bevallen dan de vorige en deze test is bijzonder goed geslaagd. Het was voor ons dus zeker niet de laatste keer."

"

Je moet er even voor rijden vanuit Amsterdam, maar dan heb je ook wat. Al begin oktober vorig jaar kennis gemaakt met Jelle en Arjanne om de camper te bezichtigen en kennis te maken; het voelde meteen goed, zowel de camper die aan al onze wensen voldeed als de mensen, vol passie over hun camper en super gastvrij. Dit is de 4e camper op rij die wij gehuurd hebben en tot nu toe was deze de beste en de enige zonder gebreken. Het was een topvakantie met een topcamper ook dankzij de goede zorgen van Jelle en Arjanne, tot volgend jaar!"

"

Het was een genot om met de camper op reis te zijn: altijd je huis bij je! Het meenemen van de fietsen was een fluitje van een cent. We hebben ook regelmatig de fietsen gebruikt om bijvoorbeeld in een stadscentrum te komen. De camper is van alle gemakken voorzien en Jelle en Arjanne zijn altijd op de achtergrond aanwezig voor tips. Wij hebben geen noemenswaardige problemen gehad en de 10 dagen waren te snel om..... Inmiddels hebben we de camper al voor de 2e keer gehuurd en dat zegt genoeg!"

"

Na jaren met de vouwcaravan op vakantie te zijn geweest wilden we het gemak en de vrijheid van een camper wel eens ervaren. Dit heeft ons prima voldaan, ook mede door deze volledig uitgeruste buscamper van Ut & Thús. Omdat wij graag fietsend de omgeving willen verkennen is het fijn dat er ook een fietsendrager op zit. Zeker een aanrader!"

"

We zijn ruim 2 weken met camper op pad geweest. De camper wordt keurig netjes op geleverd en is van alle gemakken voorzien. Het contact met Arjanne en Jelle verliep snel en zeer hartelijk. We hebben een prachtige reis gemaakt en hebben enorm genoten van de luxe en comfort van deze nieuwe camper. We zouden deze camper iedereen aanraden!"