Twins zoeken nieuwe camperfans

Wat hebben deze twee al veel van Europa gezien! Prachtige reizen hebben ze gemaakt door o.a. Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Genoten van verrassende routes, adembenemende uitzichten en relaxte overnachtingsplekken. Van ‘gezellig een drankje voor de camper’ tot ‘wow, wat is het hier mooi’ en ‘we willen voorlopig niet naar huis’.

Deze twee buscampers hebben samen met onze huurders onvergetelijke vakanties beleefd. En met onszelf! Wij zijn ermee door Spanje en Portugal gereisd en hebben het fantastisch gehad. Na het verhuurseizoen zoeken ze nieuwe camperfans die er hopelijk net zoveel plezier mee gaan hebben. Vanaf ongeveer 1 oktober a.s. te koop: 2x Adria Twin 640 SLX. Beiden met lengtebedden en busbiker geschikt voor 2 e-bikes.

Een buscamper kopen die verhuurd is geweest, zou je dat wel doen? Ja! Deze campers zijn altijd uitstekend onderhouden en worden nog steeds bij elke verhuurwissel van binnen en van buiten grondig schoongemaakt. We willen tenslotte dat iedereen die bij ons huurt met een mooie en technisch goede camper op pad gaat.

Heb je belangstelling? Bekijk dan de advertenties en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij alvast een sneak preview… zie jij jezelf aan onderweg zijn in zo’n stoere Adria Twin 640 SLX?