Kan de Nespresso machine mee in de camper?

Natuurlijk wil je ook op vakantie de dag beginnen met lekkere koffie. We krijgen regelmatig de vraag hoe dat onderweg in de camper werkt. “Kan ik mijn Nespresso machine meenemen?”. Ja, dat kan natuurlijk. Maar voor alle elektrische apparaten geldt dat je deze alleen kunt gebruiken als je op een camping of camperplaats aan de stroom staat. En dat is nog geen garantie dat je apparaat ook echt werkt, omdat het op campings nog wel eens voorkomt dat je een beperkt aantal Ampère tot je beschikking hebt. Als wij zelf met de camper op pad gaan, nemen we altijd koffie in zakjes mee. In Nederland, maar ook in het buitenland, heb je veel keus in verschillende sterktes en smaken. Bij voorbeeld Latte Caramel met een toefje slagroom (het is tenslotte vakantie!). Water koken, roeren en genieten maar!