Kan ik mijn smartphone, tablet of laptop opladen in de camper?

Jazeker! Als je bij ons een buscamper huurt, kun je heel simpel je smartphone, tablet of laptop opladen via een 12V-aansluiting. Dat kan tijdens het rijden, maar ook als je op locatie staat zonder dat de motor draait en zonder dat je aan de stroom staat op een camping of camperplaats. De 12V-aansluiting maakt gebruik van de accu van de camper (de auto heeft een eigen accu en kan op deze manier nooit leeg raken). Voor je smartphone en tablet is het voldoende om je oplaadkabel mee te nemen en een passende USB/12V aansluiting. Neem je een laptop mee? Zorg dan voor een speciale bijpassende autolader. Een laptop vraagt meer power en hiervoor is een officiële autolader een veilige oplossing. Met onze buscampers kun je trouwens gerust een paar dagen ‘vrij staan’ zonder dat de stroom op raakt. Het opladen van je smartphone vraagt weinig van de accu en datzelfde geldt voor alle LED-verlichting in de camper.