Camper Elfstedentocht

Camperen in Fryslân is fantastisch! Ontdek onze mooie provincie tijdens een Elfstedentocht met de camper. Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, het UNESCO Waddengebied, de Friese Meren, pittoreske dorpjes, historische steden en verrassende fiets- en wandelroutes: Fryslân heeft het allemaal. Maar ook culinaire verrassingen, veelzijdige musea en sportieve activiteiten.

Je eigen route. Dat is de vrijheid van onderweg zijn met de camper; je bepaalt zelf de exacte route van jouw Camper Elfstedentocht! Snuif de zilte Waddenzeelucht op, slinger over schilderachtige landweggetjes, slenter door de straatjes van de historische steden en stop bij gezellige boerderijwinkels waar je verse producten koopt. Welke route je ook kiest; wandelen, fietsen, musea bezoeken en lekker eten kun je overal!

Overnachtingsplekken zijn er in overvloed: van hartje stad tot middenin de natuur. Doe alvast inspiratie op voor overnachtingsplekken in Fryslân via Campercontact of Park4night. Meer weten over de Camper Elfstedentocht? Stuur een bericht en je ontvangt snel reactie.